Комуникационни решения 3M Peltor

Продуктов каталог

3m-peltor-ws

3M™ Peltor™ WS Workstyle™
Електронен антифон с функция за чувствителност към ниво на шум

Характеристики и предимства
+ Възможност за приемане на обаждания, слушане на музика с безжичен стерео Bluetooth ®
+ Гласово направляване на настройките
+ Сгъваема лента
+ Bluetooth
+ Вграден микрофон
+ Функция за чувствителност към нивото на шум
+ SNR 26 db

3m-peltor-fm

3M™ Peltor™ антифон с радио
Характеристики и предимства
+ Предпазвате слуха си и слушате радио едновременно
+ Предназначен е за хора, които работят на открито – горско стопанство, озеленяване, косене на тревни площи, хобита, и т.н. Продуктът предпазва слуха им и в същото време позволява слушане на радио
+ Широка, мека, подплатена лента за глава, разпределяща тежестта и двуточково окачване, осигуряващо ниско притискане за удобна, продължителна употреба
+ Меки, изпълнени с флуид и пеноматериал възглавнички, които осигуряват допълнителен комфорт
+ Трайност на батерията приблизително 140 часа
+ Аудио вход за MP3 плейър

3m-peltor-alert

3M™ Peltor™ Alert
Електронен антифон с FM / AM радио

С Peltor™ Alert ефективно можете да защитите Вашия слух и в същото време да се наслаждавате на възможността да слушате радио. Сигнализатора също е снабден с функция за чувствителност към нивото на шум, с която се усилва околния звук и се намалява вредния шум над 82 db (A). Тази функция предпазва от опасния шум и позволява на потребителя да говори и чува своите колеги, да чува предупредителните сигнали или движещи се превозни средства и др. Този модел се предлага също и с микрофон. WS Alert може да бъде свързан безжично с мобилен телефон чрез Bluetooth™.

3m-peltor-protac-ii

3M™ Peltor™ Pro-Tac™ II
Антифон с функция за чувствителност към нивото на шум

С ProTac™ II, Вие не се изолирате от околната среда, което може да бъде опасно и неудобно. Винаги можете да чувате това, което се случва около Вас и в същото време да знаете, че слухът Ви е защитен. Контролният панел е поставен от дясно. Бутоните са достъпни и логично разположени за лесно управление и регулиране нивото на околните звуци.

3m-peltor-tactical-xp

3M™ Peltor™ Tactical™ XP
Антифони с функция за чувствителност към нивото на шум

С усъвършенствана електронна схема, антифоните Peltor™ Tactical™ XP позволяват на потребителя да избира какво иска да чува. Peltor™ Tactical™ XP е оборудван със следните функции: възможност за усилване на функцията за чувствителност към нивото на шум, баланс, настройка на времето за освобождаване, еквалайзер и усилване за външния вход. С тези функции и характеристики, потребителят е в състояние да прави настройки, отговарящи по-добре на определена среда или ситуация. Тих глас ръководи потребителя в системното меню. Peltor™ Tactical™ XP се предлага с микрофон, кабел или безжичен вариант (Bluetooth™).

3m-peltor-litecom

3M™ Peltor™ Lite-Com™
Антифон с вградена двупосочна комуникация

Peltor™ Lite-Com™ е гама от продукти с вградена радиостанция. Тази система осигурява ефективна и лесна двустранна комуникационна връзка на малки разстояния. 38 подканала позволяват на няколко потребители индивидуално да общуват на един канал. Електронен глас ви казва какви настройки регулирате.